Ebba

Har faktiskt börjat klippa Bebban idag, hon har ju varit lite klippt på undersidan av halsen innan eftersom hon gått ute men nu när hon officielt blivit innehäst så kändes det lämpligt att helklippa henne! Hon tycker inte alls om det, och jag kan ju förstå henne.. Vi har en gammal klippmaskin som låter så in i helvete, dessutom är den jättetung så den är i behov att bytas ut. Klippningen kan jag väl inte klaga på, där funkar den även om det är klart lättare med en nyare maskin, som Håkanssons tex.

Men iaf, hon stod ganska stilla, men magen och benen samt nacken va en no-go area! Sparkade och sprattlade som tusan, inte helt oväntat då hon är lite småkänslig och dessutom ett jävla humör ;) Orkade inte klippa färdigt henne på högra sidan, sen är de alla benen, lite på magen kvar och lite finputs oxå. Får försöka ta det imorgon.

Bjuder på lite kassa mobilbilder(12.1mp kamera?)

Halvvägs in i klippningen, den då oklippta sidan. Så får ni även se hur otroligt vackert klippt hon va innan..


Klippt halsen och halva huvudet.


Och den halvfärdiga sidan.. Hon hade massa skorpor och grejer i lurvet som kom fram när jag klippte. Gjorde att det va väldigt svårt att klippa bra, blev helt hackigt och fult. Tror hon kan ha fått det för att hon gått med täcke med all sin päls och de blivit lite för varmt? Har ju varit plusgrader princip hela "vintern".

Hade tänkt klippa alla hästar den här veckan, går knappt att se vilka som varit klippta och inte.
/Sara


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: