Lördag

Var iväg till ridhuset med mina två i eftermiddags. Båda va faktiskt rätt fina för att ha vilat tre dagar så det var ju rätt trevligt! 
Började med Otto som va lite spänd och stissig ibörjan för det va andra hästar i ridhuset och han va helt galen i Ebba idag.. Red honom ganska intensivt i ungefär en timme och han va faktiskt väldigt fin! Han fick hoppa lite studs och sen låg vi även och rullade på ett räcke som på slutet låg på 125cm. Han va lite okocentrerad, eller han gick mest och kocentrerade sig på Ebba som stod ute i ridhusgången och så tog det några språng innan jag hittade känslan och ridningen men på slutet kändes han väldigt fin. Vi båda behöver komma igång lite med hoppningen nu, har ju bara hoppar typ två gånger sen tävlingen i november tror jag :) 

Ebba fick ungefär göra samma som Otto, fast mycket lägre då! Hon va pigg och väldigt sparkig i början av galoppen men sen skärpte hon sig och sparkade typ inte överhuvudtaget något mer resten av passet. Hon va hemskt taggad på hinder och när vi skulle hoppa studsen ville hon mest bara skena igenom den, typ. Så tog en stund att få henne att lugna sig lite och lyssna. Hoppade räcket väldigt lågt nåra gånger och hon kändes fin där med. Får se hur vi gör med tävlingen nästa helg för hennes del.. 

 
Guuuuuuuuuud vad man saknar sommaren alltså! Underbart att sitta och trimma i värmen faktiskt :)



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: