dagens ridning

eller motionering iaf.. red ju bara otto och ebba longerades :)

började att rida ut Otto tillsammans med Lillen på en av hennes. Red lite här och där det gick, blev bla en sväng upp i skogen på en slingrig liten stig med massa låga grenar, fick vända efter en bit för det ramlat ned massa träd + att de vart så himla geggigt. Så då vände vi alltså tillbaks och red grusvägen upp, sen svängde vi av och red längs en annan stig en bit i skogen där vi även där vände efter en stund och fick rida tillbaks och grusvägen ner igen. Svårt att få till nåra kloka ridpass med dessa skitmöjligheter tyvärr.. Hade man haft en klok häst så hade det väl gått någorlunda men ja, ni vet ju hur det ser ut på den punkten? Hehe, neh men han va väl rätt snäll och fin idag. Hade lite vattenträning oxå, dags att sätta fart med det om han ska kunna gå 130 klasser i sommar med vattengrav och grejer ;)

sen longerade jag alltså Ebba, de gick väl bra förutom att underlaget är så himla dåligt just nu. Blöt och löst uppepå och stenhårt under, inte alls kul! Sen springer hon ju som en jävla dåre oxå och håller på att gå omkull flera gånger.. Fick ge upp att jobba henne klokt i galoppen och fokusera på att få henne fin i traven. Men hon var iaf väldigt fin på slutet och trampade på väldigt bra!

Imorgon står det longering igen på schemet för Lillans del och Otto ska jag väl försöka hitta på något klokt att göra med, om vi hittar någonstans där det går att rida utan att gå omkull eller bli avbockad.. Avundas er med ridbanor/ridhus kan jag väl bara påpeka ;)




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: