Ridit

Ridit ut en sväng på grusvägarna på Ebba idag, hon var faktiskt riktigt fin! Väldigt pigg förstås, hon har ju vilat mer än alldels för mycket så.. Red bara igenom henne lite och "jobbade loss" henne. Men hon kändes alltså fin, hade velat ha lite mer aktivitet i bakbenen men när hon är pigg blir hon spänd och då är de svårt att få henne att trampa på ordentligt utan att hon bara springer iväg. Sen sparkade hon inte alls mycket idag heller så de kändes ju bra oxå. Blev inget jättehårt pass men tycker man ska börja lite lugnt om dom vilat flera dagar såhär så de blev helt perfekt :)

Lite synd att man inte har ridbana/ridhus, då hade man haft bättre förutsättningar att utveckla henne rätt snabbare iomed att man kunnat jobba henne rätt och fått lite kloka pass. Är ju faktiskt så att hur mycket man än vill så kan man inte få samma kvalité på jobbet när man rider ut fem dagar i veckan jämfört med att lägga den tiden på ridbana. Iallafall på de hästar jag har. Tror faktiskt att Ebba skulle kunna bli ganska fin såsmåningom men med dessa förutsättningar jag har nu blir det svårare och tar lång tid vilket sänker motivationen rätt mycket! Sen Otto är ju redan, och visar ständigt, att han är jävligt fin. Hade man haft ett klokt ställe att jobba honom så mycket som han behöver varje dag så hade han ju gått som en raket ;) eller hellre något annat kanske som inte kraschar nedåt igen hehe..

Nu ska jag gå ut och ta in hästarna, sen skulle det behövas putsas efter i helgen som jag skjutit upp men de får nog vänta, måste laga mat till Lillen i tid och sen är det ju det där berget med skolarbeten!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: